Shenzhen Li Chao Technology Co., Ltd

Zprávy

Tři v jedné rychlénabíjení Univerzální datová linie -nezbytné pro služební cestu
Čas vydání: 2021-06-28 17:46:27  Hity: 11
nthree v jednom rychlénabíjení Univerzální datový řádekn Nedostatečné pro služební cestun Nno, mobilní telefonnese téměř všechny osoby. Štětec, Chat, MicroBlog, Kruh přátel, opustit mobilní telefon 10 minut, jako by byl ztracený kontakt s celým světem, takže hrozná věc je, že telefon má jen malou moc vlevo. V tomto okamžiku jsme dychtiví pro datové linky. Opravdu to vypadá jakonarkoman. S rostoucím počtem elektronických zařízení se stále více a více chaotickénabíjecí linky stávajínašimi každodenními problémy. Není dobrý způsob, jak být jednou a pro všechny? Pro uložení těchto datových linek potřebujete tři v jednom, rychlénabíjení, univerzální datový řádek. Nechci si zapůjčit bateriinebo datovou linkunajednou. Ukazuje se, že je to všechno ovocný prášek. (Bully Me Android Party) Pokudnechcete dostat depresine půjčovánínabíjecí linky, měli byste každý den přinést 3nebo 4 různénabíjecí linky v pytle. Jaknepříjemné! Ať už jde vennebo doma, tato linka je dost!

Nn Ntee v jednénabíjecí hlavě, lze kdykoliv přepnout, se všemi rozhraním mobilního telefonuna trhu. Kromě toho také rozumně plánuje rozložení a umístění rozhraní prostřednictvím designu. Nn-nMake Každé rozhraní pohodlné, pohodlné a krásné. Jinými slovy, budenevyhnutelně jedennttonthre produkty, protože existuje příliš mnoho osobních elektronických zařízení, téměř jeden znich jenezbytný, jako jsou mobilní telefony,nabíječky, mobilní síla, tablety, počítače. \\ Tn-Výhodou tétonabíjecí linky je, žena jednom řádku existují tři různá rozhraní. Bez ohleduna to, jaký mobilní telefon, lze jej použít.

N Ndifferent Datové kabely jsou vyrobeny z TPE, což značně prodlužuje životnost. Tři datová linka rozhraní je přenosná, což šetří peníze a prostor a je vhodný pro různé modely. Současně mohou být účtovány tři typy mobilních telefonů. Ať už se jedná o Macnebo Android, Android se může připojit přímo do zástrčky a je snadno použitelné.

N
Praktickén

n

n&Nhave jste se doněj zamilovat! Stejněn39; ll to vezmu postiženén101; Jdu teď. Ton39; s příliš pohodlné! Takový dobrý produkt může snížit váš život, zlepšit štěstí života, takže se užnebudete starat o spoustu chybných datových linek. To je skvělé! Pohodlné, jednoduché a odolné.#&#

Předchozí: Jaký je princip mobilního bezdr...

další: No